Елегантният роудстър идва с вишневочервен покрив и бежов кожен салон

...
 
Елегантният роудстър идва с вишневочервен покрив и бежов кожен салон
Коментари Харесай

Mazda MX-5 Sakura разцъфтява през пролетта

  Елегантният роудстър идва с вишневочервен покрив и бежов кожен салон
Точно в разгара на сезона за кабриолетите – при започване на идната пролет, японците от Mazda ще зарадват феновете на феноменалния роудстър MX-5 със специфична версия, наречена Sakura. Името е определено в чест на превъзходните розови японски вишневи дървета, наричани още сакура, които са един от най-известните знаци на пролетта в Япония. Те стартират да цъфтят в средата на месец март във всички нюанси на розовия цвят. Лимитираната серия на Mazda MX-5 Sakura ще получи

извънредно съоръжение с мек сгъваем покрив във вишневочервен цвят

и бежов кожен салон. Оборудването на Sakura включва алуминиеви джанти в цвят Bright Dark, задни датчици за паркиране, аудиосистема BOSE, безключов достъп до автомобила и динамични светлини за завой. Версията Sakura ще оскъпи Mazda MX-5 с 1000 евро.

 
 Лимитираната серия MX-5 Sakura ще получи извънредно съоръжение с мек вишневочервен покрив. Лимитираната серия MX-5 Sakura ще получи извънредно съоръжение с мек вишневочервен покрив.
 

Освен лимитираната версия на Mazda MX-5 с мек сгъваем покрив, японците ще разширят и двигателната гама за MX-5 RF с корав електрически сгъваем покрив. Версията Mazda MX-5 RF до момента се оферираше единствено с 2,0-литровия 4-цилиндров бензинов мотор със 160 к.с., а в този момент клиентите към този момент ще могат да поръчат и Mazda MX-5 RF с 1,5-литров 4-цилиндров бензинов мотор със 131 к.с. Стандартното съоръжение и на двете версии Mazda MX-5 също е актуализирано.

 
 Sakura е оборудвана с бежов кожен салон, аудиосистема BOSE и безключов достъп до автомобила. Sakura е оборудвана с бежов кожен салон, аудиосистема BOSE и безключов достъп до автомобила.
 

За модела се оферират нови екстериорни цветове, като с изключение на новия специфичен металик червен цвят на магма, могат да бъдат поръчани и цветовете наследник металик турмалин и бял металик сатен. Mazda MX-5 с мек покрив се предлага и със специфичен екстериорен цвят титаниев металик, който до момента беше непокътнат за Mazda MX-5 RF. Спортната линия на съоръжение включва общоприетоо нова осветителна система Matrix LED с матрични светодиодни светлини.

 
 MX-5 с мек покрив ще се предлага и в цвят титаниев металик, който до момента беше непокътнат за версията RF. MX-5 с мек покрив ще се предлага и в цвят титаниев металик, който до момента беше непокътнат за версията RF.
 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР